tisdag 16 juni 2009

Inflyttning

I lördags flyttade vi in och genast kändes det jobbigt med en övervåning:-) Vi var fem tappra hjältar som släpade och lyfte. Som tur var regnade det inte på hela dagen, trots att prognosen hade förutspått regn. Morfar hade barnen på Drakborgen 3 tim så var skönt att kunna koncentrera sig enbart på flytten ett tag. Vi hann flytta de mesta och alla stora saker, skönt!

Efter 2 dagar så är det fortfarande väldigt rörigt hos oss. Kartonger står i drivor överallt. Uppe håller kakelsättarna på med badrummet. Elkillen skulle komma idag och installera elen på övervåningen. Däremot vet vi inte när radiatorerna kommer på plats.

Utanför huset håller Servanet och lägger ner fiber. Igår hade de grävt av en kabel så strömmen försvann. Men det ordnade de till snabbt. Snart är alltså fibern på plats men tyvärr har HJ-hus missat en sak. Vi har beställt LAN-anslutning och det innebär att det ska finnas ett rör med dragsnöre från el-skåpet till LAN-skåpet inne i huset. Men det fanns inte och jag får alltså inte in fibern till LAN-skåpet. Jag har ringt HJ-hus och påtalat detta och de jobbar på en lösning.

Väl i huset trodde vi även att handdiskning skulle vara ett minne blott, men ack vad vi bedrog oss. Våran nya fina inbyggda diskmaskin höll i ca 1 timme. Den diskade och sedan slutade den aldrig att tömma ut vatten. Felkoden säger E15, vilket enligt instruktionsboken betyder "Fel på diskmaskingen". Även detta har vi felanmält och de skulle skicka en reparatör så snabbt de kunde. "Förhoppningsvis denna vecka", sa de! Handdiskning en vecka till, morr!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar