torsdag 6 augusti 2009

Hej igen!

- Nej, jag har inte dött.
- Ja, vi bor kvar i huset. Men det är så mycket att göra så jag har inte orkat bloggat under sommaren, helt enkelt. Toan på övervåningen är kaklad och klar. Det är en duschblandare som vi har problem med. Jag åkte för att lämna tillbaka den idag på K-rauta men eftersom det är en beställningsvara så får man inte lämna tillbaka den. Inte enligt deras regler men förhoppningsvis får vi göra det annars får vi sälja den på Blocket eller nåt. Problemet var att blandaren hade ett annat cc mått än det som satt i väggen och med de extra skarvarna kom blandaren på tok för långt in i badkaret.

Annars är det bara lister i allrummet uppe kvar samt kaklingen av toan nere som pågår för fullt. Bild på toan nere. Här kan man se det nya varma kaklet mot den gamla, kalla våtrumsmattan. Där man ser mattan ska mosaiken sitta som är i duschdelen.
Allrummet uppe blev verkligen rymligt med den extra takhöjningen.Våran arbetshörna ser ut så här för tillfället. Det ska väl städas till i skåpet och på bordet någon gång...I hallen lyckades vi med att utnyttja ytan under trappen på följande sätt: Bild från sovrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar