fredag 10 juli 2009

Nya bilder

Igår fick vi äntligen tillbaka våran diskmaskin, äntligen!! Fy tusan va tråkigt att stå och diska, särskilt när släkt och vänner ska hälsa på. Ska man verkligen behöva stå och diska i 4 veckor i ett nybyggt hus? Vi tycker att HJ-hus kunder ha ordnat en ersättningsmaskin under tiden men tydligen så gör man det bara på kyl, frys och spis.

Än är vi inte speciellt imponerade av Siemens vitvaror, Electrolux som vi hade förut var bättre på många sätt. För att ta några exempel; man slår i foten när man öppnar kyl/frys för dörrarna går så lågt ner, kyl/frys får mängder med fingeravtryck, för att starta tidtagning på ugnen behövs minst 3 knapptryckningar jämfört med Eletrolux 1, spisen har 18 steg för värmen vilket är jobbigt när man ska sänka och höja.

Nu är även fibern klar till huset så idag har vi beställt TV, telefon och bredband till huset:) Som Till TV:n blev det Canal Digital för de var de enda som hade både TV3 och Kanal5. Leverantör av telefon och bredband valde vi AllTele för de var billigast.

Lite nya bilder från nedre våningen.



2 kommentarer:

  1. Ser fint ut! Vad ni har hunnit mycket redan.
    Under veckan som kommer åker vi med några kompisar ner till kolmården och stockholm. Vi kanske hör av oss och tvärt kikar in om ni är hemma.

    Kul att se hur fint ni fått det! Hälsa A-K, kram Ullis och company :)

    SvaraRadera
  2. Jo, vi har väl fått till de flesta rum nu, men det är fortfarande mycket småsaker kvar att göra. Självklart får ni komma förbi! Hör av er en stund innan bara så vi hinner sätta på kaffet:-)

    /Fredrik

    SvaraRadera