torsdag 23 april 2009

Huset dagen efter

Nu syns det äntligen hur det färdiga huset kommer att se ut!

3 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Vad kul det är att det händer nåt!!! Och vad fint det blir!!!

    Vi är ett par från sydöstra Blekinge som är i färd med att köpa tomt och så småningom bygga hus. Och vi har gjort som ni, valt Hjältevadshus och även Backsippan. Ett riktigt fint hus!!!

    I början på er blogg så skrivet du om att ni fått någon rabatt för att ni ska ha huset som visningshus... Blev ni erbjudna nåt från husförsäljaren eller har ni själva förhandlat till er det? Får vi fråga hur mycket pengar det handlar om? Har ni några tips och råd till oss innan vi börjar bygga?

    Lycka till i forsättningen! Ser fram mot ert svar!

    MVH
    Anna Håkansson
    annahakan@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Kul att det är fler som har valt backsippan! Hoppas ni också blir nöjda med huset.

    Eftersom detta är det första Hjältevadshuset som byggs i Sundsvall så frågade säljaren ifall han fick använda huset som visningshus. För 10 visningar fick vi kaminen (värde ca 45000). Sedan fick vi ytterligare 25000 i rabatt för 5 visningar till. Det tyckte vi var okej, fast vi har ju inte haft visningarna än;-)

    Svårt att svara på vilka tips och råd ni är intresserad av. Men läs i bloggen och fråga gärna.

    mvh
    Fredrik

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack för hjälpen!

    Vi har inte blivit tillfrågade om vi vill ha huset som visningshus, men vi skulle ju kunna fråga om de vill istället...och kanske få rabatt på det sättet.

    När vi skulle "förhandstitta" på Backsippan fick vi åka ungefär 60 mil tur och retur....så det skulle allt behövas ett Backsippan i denna delen av Sverige också *ler*

    Kommer följa din blogg med spänning!!!

    MVH
    Anna

    SvaraRadera